ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Πού βρισκόμαστε με το θέμα της νέας Ρυθμιστικής.

 

 Ο χρόνος κυλάει και δεν έχει ακόμη γίνει, ούτε ορισθεί, η απόλυτα απαραίτητη συνάντηση του κ. Υπουργού Αναπληρωτή Περιβάλλοντος με την Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος, με θέμα τη νέα Ρυθμιστική για την περίοδο θήρας 2016-2017.

 Είναι επομένως απολύτως δικαιολογημένη η έντονη ανησυχία των κυνηγών και η ανάγκη πληροφόρησης τους, που εκδηλώνεται με αλλεπάλληλα ερωτήματα προς τους Κυνηγετικούς Συλλόγους, τις Κυνηγετικές Ομοσπονδίες και την Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος.
 Ανησυχία που εντείνεται ακόμη περισσότερο από τις καταστροφικές για το κυνήγι και τις Οργανώσεις μας, προτάσεις του Εθνικού Διαλόγου για το κυνήγι. Ευελπιστούμε ότι ο κ. Υπουργός Αναπληρωτής Περιβάλλοντος δεν θα τις υιοθετήσει.
 Πληροφορούμε τους κυνηγούς της χώρας μας ότι η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος, μαζί με τις Ομοσπονδίες και τους Κυνηγετικούς Συλλόγους, όλοι μας συνεχίζουμε τον αγώνα, που στηρίζουν και μέλη της Κυβέρνησης, για την έκδοση της νέας Ρυθμιστικής, σύμφωνα με τα επιστημονικά, τεχνικά, νομικά και πραγματικά επιχειρήματα και τις απολύτως τεκμηριωμένες θέσεις μας.
 Όταν υπάρξουν συγκεκριμένες εξελίξεις επί του θέματος, η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος θα ενημερώσει τους κυνηγούς με ακρίβεια και υπευθυνότητα.

 

Συνημμένο αρχείο