Ένας ευπατρίδης του κυνηγίου, ο εκδότης Γιώργος Τσαγκανέλιας, έφυγε χθες από τη ζωή,  χτυπημένος από την επάρατη νόσο.
 Παθιασμένος κυνηγός, αφιέρωσε την ζωή του και την επαγγελματική του καριέρα στη διατήρηση του παραδοσιακού κυνηγίου στην χώρα μας. 
 Από το 1978, εξέδιδε  ανελλιπώς τη μηνιαία εφημερίδα «Κυνηγετικές Ειδήσεις», που άφησε το δικό της στίγμα στα κυνηγετικά δρώμενα, με δεκάδες ανταποκριτές σε όλη την χώρα.
 Συνεργάστηκε άψογα με όλους τους Προέδρους της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας, από την εποχή των αείμνηστων  Σπύρο Παπασπύρου και Νίκο Παπαδόδημα, έως τις μέρες μας, με τον κ. Γιώργο Αραμπατζή με τον οποίο τους συνέδεε και μακροχρόνια φιλία. 
 Ιδρυτής και πρόεδρος του Κόμματος Ελλήνων Κυνηγών, έδωσε πολλές εκλογικές μάχες για την προστασία της κυνηγετικής δραστηριότητας.
 Τον χαρακτήριζε πάντοτε η αγάπη του για τη δουλειά του, η ανιδιοτέλεια του χαρακτήρα του και ένα μοναδικό πάθος στο να υποστηρίζει με όλες του τις δυνάμεις το κυνήγι στη χώρα μας.
 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνομοσπονδίας εκφράζει στην οικογένειά του τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια για την απώλεια ενός αγωνιστή της κυνηγετικής οικογένειας.
 Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
 
tsaganelias george