Σε ένα ακόμα ατόπημα εις βάρος της ΚΣΕ και της κυνηγετικής κοινότητας της χώρας προέβη η δημοσιογράφος της «Καθημερινης», Δήμητρα Τριανταφύλλου.
 Η κυρία που κατά σύστημα διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, είναι ακριβώς η ίδια που πριν λίγες ημέρες είχε υπογράψει το δημοσίευμα για τα δήθεν σκοτωμένα από λαθροθήρες φλαμίγκος του Μεσολογγίου.
 Όταν όλες οι κτηνιατρικές και ακτινολογικές εξετάσεις απέδειξαν ότι κανένα από τα πουλιά δεν είχε βληθεί από κυνηγετικό όπλο και δεν έφεραν σκάγια, η ΚΣΕ απέστειλε ανακοίνωση και στην ίδια και στην «Καθημερινή» (όπως και σε όλα τα ΜΜΕ), απαιτώντας την αποκατάσταση της αλήθειας.
 Όμως, αυτό ποτέ δεν έγινε από την κ Τριανταφύλλου, γιατί η συγκεκριμένη δημοσιογράφος δεν ήθελε προφανώς η αλήθεια να της χαλάσει… την καλή δακρύβρεχτη ιστορία που είχε σερβίρει στους αναγνώστες της.
 Και ενώ ποτέ η επανόρθωση που όφειλε δεν έγινε, χθες είχε το θράσος να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο της ΚΣΕ για να του ζητήσει δήλωση επί των ψευδών δηλώσεων της κ Νατάσσας Μπομπολάκη, που απέδιδε στους κυνηγούς την ευθύνη για… κακοποίηση και εγκατάλειψη των σκυλιών τους στην ύπαιθρο!
 Τόσο ο πρόεδρος της ΚΣΕ Γ. Αραμπατζής, όσο και συνεργάτης της ΚΣΕ που επικοινώνησαν μαζί της, της υπενθύμισαν την ευθύνη της απέναντι στην αλήθεια και της τόνισαν ότι όλη η μέχρι τώρα στάση της την καθιστούν «αναξιόπιστη» και αφερέγγυα να αποδώσει τη θέση των κυνηγετικών οργανώσεων.
 Άλλωστε, η κ Τριανταφύλλου αρνήθηκε εξ’ αρχής να δεχθεί την οποιαδήποτε δήλωση που να αφορά την αξιοπιστία και τα κίνητρα της κ Μπομπολάκη, δείχνοντας ότι το μόνο που την ενδιέφερε ήταν να χρησιμοποιήσει την ΚΣΕ ως «ντεκόρ» και άλλοθι αντικειμενικότητας,  στο προαποφασισμένο ρεπορτάζ της.
 Η ΚΣΕ δεν αρνήθηκε να τοποθετηθεί. Διεκδίκησε, όμως, να το κάνει χωρίς «λογοκρισία» από την δημοσιογράφο, κάτι που η τελευταία αρνήθηκε γιατί δεν της άρεσε η απάντηση που της δόθηκε!
Φυσικά, δεν θα ήταν δυνατόν να αποδεχτούμε από την κ Τριανταφύλλου, να καθορίσει το περιεχόμενο της απάντησης της ΚΣΕ.
 Για όλα αυτά και για τον ρόλο της συγκεκριμένης δημοσιογράφου απέναντι στην αλήθεια, αποστέλλεται επιστολή στον διευθυντή της «Καθημερινής» κ Α. Παπαχελλά.